Bereikbaarheid

Drogisterij Pijpers
Benthuizerstraat 64 B
3036 CK  ROTTERDAM
Tel: 010-4661474

print deze pagina uit


Met het openbaar vervoer:
Tram lijn 8 stopt in de Zaagmolenstraat op de hoek van de Benthuizerstraat. Als u dan de Benthuizerstraat in loopt dan zitten we rechts voor de Albert Heijn.

Met de auto:
Vanuit Amsterdam, Den Haag en Schiedam:
Op de A20 neem je afslag 15 Kralingen / Crooswijk. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Gordelweg op. Bij de volgende stoplichten linksaf de Bergweg op. Voorbij Bas van der Heijden splits de weg zich in tweeŽn en op die hoek zit Correct Electronics. Volg de weg dan links de Benthuizerstraat in. We zitten dan links voorbij de Albert Heijn.

Vanuit Gouda, Utrecht:
Op de A20 neem je afslag 14 Centrum / Hillegersberg. Bovenaan bij de stoplichten op de rotonde linksaf de afslag naar het Centrum en het Oude Noorden. Voorsorteren om daarna gelijk linksaf te slaan de Gordelweg op. Links aanhouden en bij de rotonde rechtdoor. Bij de stoplichten rechtsaf de Bergweg op. Voorbij Bas van der Heijden splitst de weg zich in tweeŽn en op de hoek zit Correct Electronics. Volg de weg dan links de Benthuizerstraat in. We zitten dan links voorbij de Albert Heijn.

Parkeren:
Er zijn twee betaalde overdekte parkeer garages: ťťn tegenover Correct en de tweede onder de Albert Heijn. Daar kan u met munt- en papiergeld betalen. Verder kunt u om ons heen alleen met chipknip betaald parkeren (die eventueel bij ons te koop is) of betaald parkeren met 06-parkeren van Parkline.Voor meer informatie over parkeren in Rotterdam kunt u hier kijken.