Leveringsvoorwaarden


Bestelinformatie en leveringsvoorwaarden

Er zijn verschillende mogelijkheden om de bestelde artikel(en) te ontvangen en te betalen.

U kunt uw bestelling ophalen in onze winkel in Rotterdam waar U contant, met pin of met chip kunt betalen. (Zie hiervoor onze openingstijden en routebeschrijving).

Wij versturen alles via PTT Post. De verzendkosten zijn vanaf E 2,50. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en binnen of buiten Nederland.

U dient het verschuldigde bedrag vooraf binnen 7 dagen over te maken op Rabobank rekening nummer : 35.63.26.837 t.n.v Drogisterij Pijpers CV te Rotterdam.

Als de betaling is bijgeschreven sturen wij U het pakket zo spoedig mogelijk toe. Het kan echter voorkomen dat het door U gewenste artikel niet (meer) op voorraad is. Wij zullen dan trachten de bestelde artikelen opnieuw voorradig te krijgen en alsnog te verzenden.

U kunt uw bestelling ook onder Rembours ontvangen via PTT Post in Nederland. U dient het verschuldigde bedrag aan de postbode te voldoen. De kosten hiervoor bedragen E 14,95.

Wilt U iets bestellen wat niet in onze internet winkel vermeld staat, dan kunt U ons altijd een emailtje sturen om te vragen of het voorradig is, de eventuele levertijd en kosten van het artikel.

Met vriendelijke groeten,

Monique Stolk-Jebbink